Huoltajille

Yhteydenpito leiriin

Leirin aikana yhteyden leiriläisiin saa lippukunnanjohtajien kautta. Esimerkiksi haikin aikana lippukunnanjohtajan kautta saa haikilla mukana olevan lähimmän johtajan puhelinnumeron.

Katri Ervasti-Taskila 
lippukunnanjohtaja (at) oulunvalppaat.fi / 040-5385103

Lauri Keränen
lpkj (at) oulunmetsankavijat.net / 040-7646130

Leiriläiset voivat halutessaan ottaa matkapuhelimen mukaan leirille omalla vastuulla. Yhteydenpidon takia oman puhelimen mukaan ottaminen ei kuitenkaan ole tarpeen. Jos leirillä tulee tarve soittaa tai laittaa viestiä kotiin, onnistuu se johtajien puhelimista.

Leirin aikana on mahdollista lähettää terveisiä leiriläisille. Viestit tulostetaan ja jaetaan leirissä. Viesteihin ei kuitenkaan kannata laittaa kovin henkilökohtaisia asioita, sillä viestien käsittelijät saattavat tahattomasti nähdä viestien sisällön. Terveisiä voi lähettää kerralla myös koko leirille. Viestejä voi lähettää tästä.

Leiritunnelmia kotiväelle ja ystäville 
Leirillä on tarkoitus kuvata ja videoida runsaasti. Valokuvia, videoita ja tunnelmia pyritään jakamaan vanhemmille ja ystäville sosiaalisen median kautta. Kannattaa seurata facebookissa ja instagramissa Oulun Valppaita ja Oulun Metsänkävijöitä, niin pääset parhaiten mukaan leirin tunnelmiin.

Vierailupäivä

Leirille on mahdollisuus lähteä vierailemaan vierailupäiviksi 1.-2.8. Vierailupäivät alkavat tiistaina 1.8. klo 12.00  ja päättyy keskiviikkona 2.8. klo 16.00. Tiistai-iltana leirillä vietetään lippukuntien satavuotisen historian kunniaksi juhlailtanuotio. Vierailupäivien välinen yö on mahdollista viettää leirissä omassa teltassa majoittuen.

Oulusta järjestetään vierailupäiville bussikuljetus, mikäli ilmoittautuneita kyytiin on tarpeeksi. Bussikyydin aikataulu ja hinta tarkentuu heinäkuun aikana, ja kyydin toteutumisesta ilmoitetaan toisessa leirikirjeessä. Vierailulle voi saapua tiistain ja keskiviikon aikana myös omalla kyydillä.

Vierailupäivien aikana on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti leirillä. Koko paketti (tiistain päivällinen, tiistain iltapala, keskiviikon aamupala ja keskiviikon lounas) maksaa 15 euroa/henkilö. Yksittäisiä aterioita voi myös ostaa, mikäli vierailee leirillä esimerkiksi vain muutaman tunnin ajan. Päivällinen ja lounas maksavat 5 euroa/kpl ja ilta-/aamupala 3 euroa/kpl. Ota omat ruokailuvälineet mukaan!

Vierailupäiville ja bussikuljetukseen ilmoittaudutaan jäsenrekisteri Kuksassa: kuksaan.fi/16202. Partiolaiset ilmoittautuvat omalla partio-ID:llään, muut ilmoittautuvat ei-partiolaisina. Samalla kerralla voi ilmoittaa useampia henkilöitä, esim. puolison ja kaikki lapset (kuitenkin enintään viisi henkilöä kerralla). Lasku ruokailuista lähetetään Kuksan kautta heinäkuussa. Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ole yhteydessä leirin toimistoon. Ilmoittautuminen vierailupäivien bussikyytiin ja ruokailuihin on mahdollista 30.6. saakka. Mikäli bussikyyti toteutuu, ja siinä on tilaa, voi bussikuljetukseen ilmoittautua vielä 30.6. jälkeenkin. Varmistaaksesi paikkasi bussissa ilmoittaudu 30.6. mennessä!