Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille
Leirille ilmoittautuminen päättyi 20.5.2017.

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, voitte olla yhteydessä Laura Korppiseen laura.korppinen (at) gmail.com.

Leirin hinta leiriläisille on 80€. Hinta sisältää matkat, ruoat, telttamajoituksen ja ohjelman. Leirimaksun laskutus tapahtuu Kuksan kautta lähetettävällä laskulla. Koko leirille osallistuvien leiriläisten (sudenpennut –  samoajat) laskut on lähetetty 17.6.2017 ilmoittautumisessa käytettyyn sähköposti-osoitteeseen. Jos laskua ei kuulu, ole yhteydessä Maisa Nurmiseen (maisa.nurminen (at) gmail.com). Loput laskut (osa-aikaiset osallistujat ja aikuiset) lähetetään kesäkuun aikana.

Ilmoittautumisen peruuttaminen
Leirille on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään 20.5.2017 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä peruutuksen voi tehdä itse Kuksassa, jolloin osallistumismaksua ei peritä.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutus on tehtävä sähköpostitse Laura Korppiselle laura.korppinen (at) gmail.com. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen vain pätevästä syystä (esim. oma tai lähiomaisen vakava sairaus tai tapaturma) tehdystä peruutuksesta ei peritä osallistumismaksua.  Sairaudesta on annettava kirjallinen selvitys lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella varustettuna. Leirillä on runsaasti ulkopuolista maksullista ohjelmaa, jotka täytyy varata hyvissä ajoin. Tämän vuoksi leirimaksun palauttaminen ei ole mahdollista ilmoittautumisajan jälkeen tehtävien peruutuksien osalta.

Valokuvaaminen leirillä
Leirillä kuvataan ja videoidaan. Materiaali käytetään lippukuntien omaan viestintään ja voidaan jakaa sosiaalisessa mediassa. Taivoite on että myös vanhemmat pääsevät tunnelmoimaan leiriä netin välityksellä. Materiaalia voidaan käyttää myös muussa partioviestinnässä, kuten lehdissä tai verkossa. Jos osallistuja haluaa estää sellaisten kuvien käytön, joissa hän esiintyy, voi tästä olla yhteydessä Laura Korppiseen laura.korppinen (at) gmail.com.